تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/09/16 - 12:27
کد خبر: 490167

دانشجویان در روز دانشجو به رئیس مجلس چه گفتند؟؛

آقای قالیباف! ان‌شاءالله که انقلابی بمانید/ جماعت فرتوت سیاسی برای احیای نعش سیاسی خود دست و پا می‌زنند

آقای قالیباف! ان‌شاءالله که انقلابی بمانید/ جماعت فرتوت سیاسی برای احیای نعش سیاسی خود دست و پا می‌زنند

قوانین لازمی مانند طرح ساماندهی فضای مجازی که مایه امنیت روانی، اخلاقی و اقتصادی جامعه است، به طرح صیانت و تشدید فیلترینگ تبدیل شود که عده‌ای از این بلیت برای شعار انتخاباتی خود استفاده کنند، حال آنکه مرکز پژوهش‌های مجلس که خود از طراحان این طرح بود به یکباره با تغییر ریاست آن به مخالف اصلی این طرح تبدیل شد و به جای ارسال گزارش به کمیسیون مشترک، روزنامه «فرهیختگان» دانشگاه آزاد را مسئول این پروژه کرد و متاسفانه لکه ننگی در پرونده مجلس شورای اسلامی و دانشگاه آزاد با این همکاری مشترک ایجاد شد.

به گزارش خبرنگار تشکل های دانشجویی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ با نزدیک شدن به روز دانشجو مسئولان معمولا به میان دانشجویان در دانشگاه می روند تا حداقل در این روز پای سخنان دانشجویان دانشگاه های مختلف بنشینند.

شاید محمدباقر قالیباف وقتی دانشگاه علوم تحقیقات را برای حضور در بین دانشجویان انتخاب کرد فکرش را هم نمی کرد کار زیاد سختی داشته باشد. اما دیروز به روایت دانشجویان حاضر در جلسه شاهد آن بودیم که گویا این جلسه حواشی زیادی را برای آقای رئیس ایجاد کرد.

قالیباف با مواردی مانند شفافیت در مجلس، استیضاح معاون سیاسی وزیر کشور، دخالت نمایندگان در عزل و نصب های دولت و البته حواشی مربوط به سیسمونی به چالش کشیده شد. به نحوی که گویا در میان سخنان خود قالیباف نیز دانشجویانی به نشانه اعتراض هر از چندگاهی با سوالاتی وی را مورد خطاب قرار می دادند.

آنچه در ادامه می خوانید متن سخنان دانشجویانی است که درحضور محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس قرائت شد.

آقای قالیباف! شفافیت، و ما ادراک شفافیت

محمدرضا غلامی، مدیر مطالعات استراتژیک اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد در سخنانی خطاب به قالیباف گفت: در ابتدا بنده از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که در بحث قانون رتبه‌بندی معلمان، رفع انحصار مجوز کسب‌وکارها و بیمه بیماران صعب‌العلاج اقدامات خوبی انجام دادند تشکر می‌نمایم. هرچند این مجلس با مجلس دهم قابل‌مقایسه نیست اما خطاهایی هم داشته که بنده به چند مورد اشاره می‌کنم:

آقای قالیباف! شفافیت، و ما ادراک شفافیت شما و دیگر نمایندگان، با وعده شفافیت کامل آرا و عملکرد نمایندگان مردم به مجلس راه یافتید اما اکنون مانع قانون شفافیت را مجمع تشخیص معرفی می‌کنید، هرچند آن هم جای بحث دارد اما مساله این است اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام نظرشان برای رهبر انقلاب که آنها را منصوب کرده مشخص است. اما رای و نظر نمایندگان مجلس، برای ما مردم که شما را به این جایگاه رسانده‌ایم غیرشفاف و مبهم است، البته از آنجا که رای‌گیری توسط سامانه هوشمند مجلس انجام می‌گیرد، رای نمایندگان برای آقای قالیباف شفاف است فقط مردم بیگانه هستند. آقای قالیباف! ما در انتخابات از شما شفافیت نمایندگان را خواسته بودیم نه نهاد دیگری را و این اتفاق باید پله‌به‌پله صورت بگیرد واضح است که سنگ بزرگ نشانه نزدن است. درواقع مجلس با دخیل کردن دیگر قوا و نهاد‌ها زیرکانه شفافیت را به حاشیه برد و اما موضوع مهمی که راه دفاع از مجلس را بسته.

آقای قالیباف! شما فرمودید مجلس را از مجلسی منفعل به مجلسی فعال تبدیل کردیم. بله، مجلس فعال در عزل و نصب مدیران دولتی هرچند رهبر انقلاب چند مرتبه بابت این موضوع به مجلس انقلابی تذکر جدی داده‌اند اما نه‌تنها توجهی شد، بلکه نمایندگان از تغییر معاون وزیر تا سرایداران مدارس و ادارات هم پیش‌ رفته‌اند.

مگر مجلس محل تسویه‌حساب شخصی است؟

مجلس انقلابی در حرکتی عجیب دو هفته تمرکزش را روی تغییر و عزل معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد اتخابات کشور آن هم چند ماه مانده به انتخابات مجلس می‌گذارد، مگر بخشنامه صادرشده چه موردی خلاف قانون داشته؟ مگر غیر از این است که خواهان عدالت یکسان بین همه کاندیدا‌های انتخابات بوده؟ مگر چیزی جز منویات رهبر انقلاب جهت عدم مداخله شما در انتصابات را داشته است؟

آقای قالیباف! مگر مجلس شورای اسلامی که در رأس امور است محل تسویه‌حساب شخصی است؟ منافع شخصی نمایندگان به‌خطر افتاده که به‌دنبال فشار به وزیر کشور و عزل معاون سیاسی ایشان افتادید. ای کاش این پیگیری و تلاش را صرف عزل رئیس بازرگانی می‌کردید که از هواداران اغتشاشات بود. از ماشین‌های فیدلیتی، از طرح‌های غیرکارشناسی، از استیضاح‌های تفریحی می‌گذرم؛ چراکه نمایندگان مجلس به‌جای اینکه به مسائل کلان بپردازند و دغدغه ملی داشته باشند، به فکر این هستند که بودجه‌ای بگیرند و کارهای کوچک در حوزه انتخابیه خود انجام بدهند. اما از یک مورد نمی‌توان گذشت. گمان می‌کردیم فقط عنابستانی به جوان ایرانی سیلی می‌زند. اما مصوبه افزایش سن بازنشستگی، سیلی مجلس انقلابی به جوان ایرانی بود، این مصوبه ضداشتغالزایی است، افزایش سن بازنشستگی، یعنی تاخیر در خالی شدن صندلی‌ها، پست‌ها و موقعیت‌های شغلی و امکان اشتغال جوانان را به‌تاخیر می‌اندازد این مصوبه، نقض عهد با کارمندان و کارگران است.

آقای قالیباف! چطور کارمند و کارگر ۳۵ سال کار کند اما حقوق ۳۰ روز دریافت کند عرفا و شرعا جایز است!؟

و اما کلام آخر... .

آقای قالیباف! مجلس انقلابی شدید. مبارک است. ان‌شاءالله که انقلابی بمانید.

جماعت فرتوت سیاسی با واژه‌سازی برای احیای نعش سیاسی خود دست و پا می‌زنند

علی امیرجی، نماینده بسیج واحد علوم‌و‌تحقیقات دانشگاه آزاد نیز در سخنانی خطاب به رئیس مجلس گفت: به نمایندگی از دانشجویان انقلابی و آزاده بر خود واجب می‌دانیم در پشت این تریبون گرامی بداریم نام و یاد شهدای انقلاب اسلامی، شهدای دفاع مقدس، شهدای مظلوم غزه و شهدای مدافع حرم به‌ویژه شهید سید‌مصطفی صادقی، همدانشگاهی عزیزمان، که دیروز در این دانشگاه تشییع شد، او که در راه مبارزه با استکبار همچون شهدای روز دانشجو، جبهه نبرد اصلی خود را شناخت و جانش را در مسیر آزادگی فدا کرد؛ باشد که در راه او گام برداریم و از او می‌خواهیم که ما را شفاعت کند. نهادی که همزمان با شروع کارش امیدها برای تغییر وضعیت کشور را زنده کرد، مجلس شورای اسلامی بود. یکی از کارهای خوب این مجلس انقلابی، شجاعت برای طراحی قانون اقدام راهبردی در برابر رفتارهای خصمانه آمریکا بود. تصویب قانون جوانی جمعیت از دیگر اقدامات خوب و باقیات‌صالحات مجلس یازدهم خواهد بود. با اینکه جماعت فرتوت سیاسی -‌که هنری جز واژه‌سازی و زبان بازی ندارند- با خلق ادبیات «خالص‌سازی» برای احیای نعش سیاسی خود دست و پا می‌زنند، اما دولت سیزدهم و مجلس یازدهم با همکاری و هماهنگی توانستند گام‌های اساسی را به‌ویژه در اصلاح ساختار اقتصادی کشور بردارند.

نمونه‌های این اقدامات را می‌توان در تصویب قوانین مرتبط با اصلاح نظام بانکی، اصلاح نظام مالیاتی، هوشمندسازی نظام اجرایی کشور، بهبود وضعیت کسب‌وکارها و هدایت بودجه سالانه و برنامه هفتم به‌سمت تقویت محرومان و جلوگیری از ویژه‌خواری مشاهده کرد. اطلاق عنوان انقلابی به مجلس یازدهم، تنها مدال افتخار برای تشفی خاطر دوستان نبوده، بلکه افزایش بار مسئولیت بود. در‌واقع رهبر انقلاب انتظار خود را از این مجلس درقالب این عنوان بیان کرده‌اند. اما بار سنگین این مسئولیت بر دوش مجلس کم‌کم جلوه کرد و اساس شکل‌گیری مجلس که بر پایه اعتماد مردم و جوانان انقلابی به وعده‌های شما و همراهان سیاسی‌تان مبنی‌بر ایجاد شفافیت در نظام قانونگذاری در مجلس بود، با ساخت یک بازی ظریف سیاسی و به واقع پیچاندن مساله در بن‌بست‌های قانونی، اقدامات صوری و ظاهری شکل گرفت و با توسعه دامنه شفافیت به همه دستگاه‌ها، سنگ بزرگ را به علامت نزدن برداشتید.

پروژه روزنامه دانشگاه آزاد که لکه ننگی در پرونده مجلس و دانشگاه آزاد شد.

سپس مجلس یازدهم با طی اندک‌زمانی خصوصا در نحوه مدیریتش دارای نقاط ضعف اساسی شد که بخش عمده آن را می‌توان در تصمیمات و اقدامات هیات‌رئیسه مجلس و شخص شما جست‌وجو کرد. قوانین لازمی مانند طرح ساماندهی فضای مجازی که مایه امنیت روانی، اخلاقی و اقتصادی جامعه است، به طرح صیانت و تشدید فیلترینگ تبدیل شود که عده‌ای از این بلیت برای شعار انتخاباتی خود استفاده کنند، حال آنکه مرکز پژوهش‌های مجلس که خود از طراحان این طرح بود به یکباره با تغییر ریاست آن با فرد چندشغله و فاقد سابقه و مدیریت موثر که در دانشگاه آزاد هم بوده‌اند به مخالف اصلی این طرح تبدیل شد و به جای ارسال گزارش به کمیسیون مشترک، روزنامه «فرهیختگان» دانشگاه آزاد را مسئول این پروژه کرد و متاسفانه لکه ننگی در پرونده مجلس شورای اسلامی و دانشگاه آزاد با این همکاری مشترک ایجاد شد. حال آنکه بعد از نگرانی رهبری از وضعیت مرکز پژوهش‌های مجلس، متاسفانه اقدامی توسط مجلس صورت نگرفته و بدنه کارشناسی و تخصصی آن نحیف و ضعیف‌تر شد.

آقای قالیباف! با رسیدن مجلس یازدهم به سال آخر خود و در آستانه سال انتخابات، شاهد تلاش‌های وافر نمایندگان مردم برای موفقیت در انتخابات پیش‌رو بودیم و در این مسیر از هر ابزاری استفاده شد. ابزار استیضاح، که مانند شمشیری دو لبه بوده و فرق می‌کند به‌دست‌گیرنده این سلاح چه کسی باشد، نماینده انقلابی یا نماینده غیر‌انقلابی. نمایندگانی که چون نفوذ و اختیارات‌شان در سال انتخابات در حوزه انتخابیه‌شان با بخشنامه صادره از سوی معاون سیاسی وزیر کشور تحدید می‌شد از ابزار استیضاح سوءاستفاده کرده و با تهدید وزیر به استیضاح موجبات برکناری معاون سیاسی وزیر کشور و ابطال بخشنامه مذکور را فراهم آوردند که متاسفانه نقش شما به‌عنوان راهبر و رئیس مجلس پررنگ به‌چشم می‌آید.

نحوه ورود افراد به لیست انتخاباتی شورای ائتلاف را شفاف کنید

حال که در آستانه انتخابات قرار داریم و قاعدتا ابزارهایی همچون لیست‌بندی هم در دستان شما قرار گرفته، از شما این انتظار است که یکبار برای همیشه در همین جلسه نحوه ورود افراد به لیست انتخاباتی شورای ائتلاف نیروی‌های انقلاب را شفاف کنید؛ سهم‌خواهی‌ها و خط و نشان کشیدن‌های بی‌مورد برای جا دادن دوستان و بستگان خود در این لیست باعث عدم‌جلوس شایستگان و متخصصان بر صندلی سبز بهارستان می‌شود و کشور را دچار بحران و چالش می‌کند. امید است خواسته دانشجویان انقلابی و بسیجی را مورد توجه قرار دهید. حال خودتان قضاوت کرده که آیا می‌توانید ادعا کنید عملکرد مجلس در تراز عنوان انقلابی بوده است یا خیر؟ اگر آن روز که قانونگذار به مامور قانون سیلی زد، مجلس شأن خود و حاکمیت قانون را حفظ می‌کرد و نماینده‌ای دیگر نسبت به درد‌دل مردم دردمند بی‌اعتنایی نمی‌کرد!

 آقای دکتر قالیباف! دانشگاه آزاد فاقد نظارت فرا دانشگاهی است‌. طرح ساماندهی نظارت بر دانشگاه آزاد توسط کمیسیون آموزش و با حمایت تشکل‌های دانشجویی تصویب شده و در دستور‌کار صحن علنی است. از شما می‌خواهیم قول بگیریم این طرح را تا پایان این مجلس تصویب کنید تا دانشگاه آزاد از سوی مجلس شورای اسلامی با بی‌مهری روبه‌رو نشود، همچون بی‌توجهی شورای عالی انقلاب فرهنگی به وضعیت دانشگاه آزاد که در شرایطی هستیم که هیات‌موسس و هیات‌امنای دانشگاه آزاد از حد‌نصاب افتاده و حکم رئیس دانشگاه هم تمام شده است؛ این است وضعیت آشفته دانشگاه آزاد اسلامی.

چرا ما تاثیر کارهایتان را نمی‌بینیم

فاطمه سادات میراحمدی، مسئول شبکه سراسری کانون‌های معرفت رضوی دانشگاه آزاد نیز در سخنانی گفت: «تفکر فلسفی اسلام و فهم درست از مبانی اسلامی کاری می‌کند که انسان در هر لحظه‌ای از لحظات احساس می‌کند در کجای راه و به سمت کدام هدف حرکت می‌کند؛ قدرت تحلیل برای حوادث می‌یابد و وظیفه خودش را در هر شرایطی تشخیص می‌دهد. امروز باید جوان ما این‌گونه باشد.» مقام‌معظم‌رهبری

همان‌طور که مستحضرید رهبر عزیز و اندیشمندان سال‌هاست بر تعمیق مبانی اسلامی و فکری به‌خصوص در میان قشر جوان و دانشجویان تاکید دارند. در همین دیدار رمضانی اخیر بود که ایشان مجددا بیان فرمودند: «جماعت دانشجو و مجموعه‌های دانشجویی به یک تفکر زیربنایی محکم احتیاج دارند. این نیاز قطعی آنها است؛ این نصیحت همیشگی من بوده.» اما متاسفانه باید گفت حالا و پس از سال‌ها تکرار این مساله، در دانشگاه‌ها و جامعه شرایطی را شاهد هستیم که نشان‌دهنده عدم توجه کافی به این مهم بوده است و منشا خیلی از مشکلات همین است. هر زمانی از مسئولان محترم می‌پرسیم چرا شرایط چنین است پاسخ می‌دهند کار فرهنگی در طولانی‌مدت نمایان می‌شود!

آقایان محترم! پس چرا ما تاثیر کارهایتان را نمی‌بینیم! اینجا سوال‌های متعددی مطرح است. سوال اول چرا به جایی رسیده‌ایم که دختران و پسران پاک سرزمین‌مان ایران کف دانشگاه و جامعه به انواع مخاطرات معتاد شدند؟ چه اتفاقی افتاده که اعتیاد به مواد مخدر و روابط خارج از عرف بیداد می‌کند و استاد ما پا به پای دانشجو در گوشه و کنار دانشگاه سیگار می‌کشد؟

سوال دوم کدام دانشگاه ترازی را در جهان می‌شناسید که مصرف دخانیات در آن آزاد و بی‌هیچ قانونی باشد. سوال سوم چرا سالیان سال است هرگز آمار طلاق کاهشی نمی‌شود؟ سوال چهارم چرا فکر برخی جوانان ما از فلسفه حجاب خالی است و اندک آگاهی درباره آن ندارند. محل آگاهی آنان از این مسائل جایی غیر از دانشگاه باید باشد؟

سوال پنجم چرا هیچ کسی گردنگیر وضع حجاب نیست و چرا حتی قانون آن بین راهروهای مجلس پاس‌کاری می‌شود؟ سوال ششم همه این مسائل که نیاز است در قالب مباحثات و کرسی‌های آزاداندیشی متعدد برای قشر جوان تبیین شوند و آگاه‌سازی صورت گیرد کجای هزاران ساعت دروس دانشگاه و حتی کجای دروس معارفی جای دارند؟ و سوال‌های بسیار دیگر که ضیق وقت اجازه بیان آنها را نمی‌دهد.
آقایان مسئول! آیا مطلعید هوای فرهنگی جامعه و دانشگاه مثل هوای شهر شده؟

برای کار فکری و مباحثه‌ای بودجه نداریم!

آقای دکتر قالیباف! احساس می‌کنم این دم‌های آخری است که ما داریم می‌زنیم. نمی‌دانم از کدام هوا شاکی باشیم و به که پناه ببریم. هوای آلوده شهر یا هوای غبارآلود فرهنگی‌مان که هرچه ضدفرهنگ غربی بوده آن را مسموم ساخته است. اما حداقل ما دانشجویانی که زیست‌مان در فضای فرهنگی دانشگاه است و فرهنگ برایمان از هر هوایی لازم‌تر است باید بگویم احساس خفگی داریم. مدت‌هاست در اتاق هر مسئولی را می‌ز‌نیم و وضع را یادآور می‌شویم و می‌گوییم می‌خواهیم کاری کنیم با یک پاسخ تکراری مواجه می‌شویم.

بودجه نیست. یک حرف آلاینده! اگر پای همایش مسئولان در هر نقطه خوش آب و هوای ایران باشد میلیاردها میلیارد بودجه هست! اگر پای کارهای گزارشی بی‌سروته و مقطعی باشد میلیاردها بودجه هست اما برای کار فکری و مباحثه‌ای بودجه نداریم! بودجه نیست اما تا بخواهید بخشنامه و اسناد متعددی وجود دارد که نتوانسته یک طلاق را کمتر و بنیان یک خانواده را مستحکم‌تر کند. از طرف دیگر طبق گزارش دیوان محاسبات ده‌ها موسسه فرهنگی میلیاردها تومان بودجه دریافت کرده‌اند اما نتوانسته‌اند وظایف خود را در ترویج فرهنگ اسلامی انجام دهند که این به دلیل عدم هم‌افزایی نهادهای فرهنگی در طی سال‌های گذشته برای تبیین فرهنگ ناب اسلام است که به نظر می‌رسد همه اینها به دست پرتوان قانون گره خورده. اگر قانون و حمایتی برای شبکه شدن نهادهای مختلف در زمینه‌های متعدد فرهنگی وجود داشت این حجم از موازی‌کاری کم‌اثر را نداشتیم. ما نیاز داریم که مجلس محترم برای حکمرانی شبکه‌ای ریل‌گذاری مناسبی انجام دهد و از شبکه‌هایی با کار مبنایی حمایت کند. یکبار هم شده بیایید و به حرف ما نه، به حرف امام جامعه و ولی امر جامعه را به شکل صحیحش و بدون ایجاد آمارهای کاذب، و نه برای حفظ صندلی گرانقدرتان گوش بدهید. در اول عرایض، سخنان گرانمایه حضرت آقا درخصوص اهمیت و جایگاه کار معرفتی بیان شد؛ که امروز می‌طلبد مجلس انقلابی که خودتان جناب آقای قالیباف از اول بیان کردید که یک ائتلاف سیاسی نیستید و خیزشی برای بهتر شدن اوضاع مردم هستید، در این نقطه اثربخش و زیربنایی نیز کاری اساسی بکنید و این مطالبه رهبری را به‌صورت قانون دربیاورید و از دستگاه‌های مربوط من جمله دانشگاه آزاد اسلامی پیگیری و ارزیابی کنید.
در پایان چند جمله مطالبه خطاب به ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی که همگی اصطلاحا کیک هستند و‌ای کاش واقعی بودند!

۱_ شبکه کانونی معرفت رضوی در دانشگاه به‌عنوان راس هرم کار همه کانون‌های معرفت رضوی در کشور و به‌عنوان مجموعه تشکیلاتی به‌درستی جایابی شده و در زیرمجموعه اداره کل تشکل‌های اسلامی دانشگاه قرار گرفته و زیرمجموعه نهاد نمایندگی محترم دانشگاه که حقیقتا بستری برای کار شبکه‌ای ندارد نیست!

۲_ دانشگاه آزاد اسلامی به شبکه سراسری معرفت رضوی در جهت امور خود، بودجه سالیانه و مکانی فیزیکی برای پیشبرد راهبردهای خود اختصاص داده و به جای کار نمایشی برای شبکه کردن بقیه کانون‌ها حقیقتا یاری‌دهنده آنها برای شبکه شدن است!

به امید واقعی شدن مطالبات دانشجویان و پایان دادن به نظام بخشنامه‌ای و گزارش کاری برای حفظ صندلی! در خانه اگر کس است یک حرف بس است...

والسلام علیکم

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
افق‌های جدید برای مدیران فرهنگی
دلیل عدم حضور جبهه پایداری در جلسه احزاب با پزشکیان چه بود؟
استاد دانشگاه: ابتلا به سرطان در ایران یک‌سوم متوسط جهانی است
عارف، آیین‌نامه انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی را ابلاغ کرد
یوتیوبرهای ایرانی قربانی یک تصمیم در کالیفرنیا
بحران آب به نقطه پایان نرسید
بالاگرفتن اعتراض معاونان پژوهشی دانشکده ها به ناکارآمدی معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز/خاموشی چراغ پژوهش
مدیرعامل ۲۵۰ شرکت‌ دانش‌بنیان از اساتید دانشگاه ها هستند
تأکید بر تبادل دانشجو و تحقیقات مشترک میان ایران و یک دانشگاه چینی
فیلم | بحران مسکن؛ نتیجه کمبود زمین یا موانع خودساخته دولت؟
فیلم | این زبان بدن شبیه شاکی است یا متهم؟!/ واکنش وزیر میراث فرهنگی به شکایت از خضریان
جلسه بررسی راهکارهای تحقق انسجام ملی و چگونگی عبور از چالش‌ها به ریاست رئیس‌جمهور پزشکیان +عکس
دانشگاه خواجه نصیرالدین دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون پذیرش می‌کند
سردار شکارچی: پس از جنگ اخیر حتی لحظه‌ای تولید موشک‌‌ تعطیل نشد
یارانه نقدی این خانواده‌ها قطع می‌شود
بازدید روسای دانشگاه‌های کشور از موزه مجلس شورای اسلامی +عکس
مراسم تجلیل از نخبگان علمى به پیشنهاد مقام معظم رهبرى برگزار شد
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود
حدود نیمی از احکام قانون جوانی جمعیت ناقص یا اصلاً اجرا نشده است
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top